Bild1

KONFERENSER

Tiden för tanke och gemenskap! Men vad är väl kunskapande och kommunikation utan en god spis mitt emellan. Vi ger dig maten som föder ny kraft till goda samtal, spännande möten och intressant lärande.

Vila är viktigt för det trötta huvudet och maten står för energi, glädje och inspiration. Vi ger dig verktyget till en lyckad konferens, glada magar och stora leenden.

 
 

Klicka här för att se menyn!

SMÖRGÅSTÅRTA

Vi ger dig fräscha, läckra och super smarriga smörgåstårtor!

Vi förbehåller oss risken för kladd men kan lova dig att tårtbiten kommer att slinka ner fortare än kvickt. Vi arbetar endast med färskvaror och kvalité vilket ger dig en saftig tårtbit som står sig festen igenom.

Smörgåstårta kött eller lax & skaldjur. Blandade grönsaker ingår på alla smörgåsar. 

Från 3 bit  Från 65:-/Bit 
 

Klicka här för att se menyn!

STUDENT

Vi hjälper dig med redskapen för en fantastisk fest! Du bestämmer festen och vi hjälper dig med resultatet! Vi finns där för frukostträffen med dina vänner, tjejmiddagen, högtidstillfället och alla de fester vi behöver i vardagen.

Vi har menyer för alla tillfällen men älskar dialog och kommunikation vilket ger dig friheten att komponera den perfekta festen tillsammans med oss!

Klicka här för att se menyn!

JULBORD

Vi ger dig Julbuffén; smörgåsbordet som tillfredställer alla dina gäster.
Likt vår vision arbetar vi med innovativa och kreativa råvaror för att möta ditt behov och vilja mitt i prick. Vi älskar vegetariskt mat, hälsosam mat och mat som får alla att tappa andan för sekund. För köttälskaren och fiskfantasten har vi smakrika, fettsnåla och fantastiskt goda rätter att avnjuta i goda vänners lag. Från 195:- / person

Klicka här för att se menyn!

SALLADER

Salladerna innehåller en bas av krispiga grönsaker.

Vi älskar vegetariskt mat, hälsosam mat och mat som får alla att tappa andan för sekund. För köttälskaren och fiskfantasten har vi smakrika, fettsnåla och fantastiskt goda rätter att avnjuta i goda vänners lag!


Klicka här för att se menyn

wok, grytor & pannor

Trött på snittar och smörgåstårtor?
Vi erbjuder även jättegoda Wok, grytor och pannor!

Klicka här för att se menyn!

 

PLOCK & MINGEL

Detta är tiden för socialt umgänge, korta informativa samtal och många glad skratt.

Vi ger dig den lättillgängliga munsbiten som får alla att vilja ha mer. Mingel sker ofta på stående fot och maten måste därför vara anpassad för sin situation.

Vi ger dig snitten som skapar samtal, samförstånd och leder vidare till en mycket trevlig kväll. 

Från 15:-/st

 
 

Klicka här för att se menyn! 

3 rätter meny

Vem vill tänka på maten?... alla gör det.
Var så säker på att Rosies Catering tänker åt dig! Vi ger er maten ni vill ha, maten som blir ihågkommen och maten som räcker till alla.

Tänk inte på det utan njut av dagen är vårt råd, så ge oss redskapen för att göra din dag oförglömlig.

Klicka här för att se menyn!

PAJER

Vi ger dig maten som föder ny kraft till goda samtal, spännande möten och intressant lärande.
Vila är viktigt för det trötta huvudet och maten står för energi, glädje och inspiration.
Vi ger dig verktyget till glada magar och stora leenden!

Klicka här för att se menyn!

BUFFÉ

Vi ger dig buffén; smörgåsbordet som tillfredställer alla dina gäster. Likt vår vision arbetar vi med innovativa och kreativa råvaror för att möta ditt behov och vilja mitt i prick.
Vi älskar vegetariskt mat, hälsosam mat och mat som får alla att tappa andan för sekund. För köttälskaren och fiskfantasten har vi smakrika, fettsnåla och fantastiskt goda rätter att avnjuta i goda vänners lag. Kom med dina förslag och ideér så skapar vi ditt perfekta buffeébord!


Klicka här för att se menyn!

BRÖLLOP

Den stora av kanske de största dagarna är kommen! Vem vill tänka på maten?... alla gör det. Var så säker på att Rosies Catering tänker åt dig! Vi ger er maten ni vill ha, maten som blir ihågkommen och maten som räcker till alla. Ett lyckat bröllop betyder kyssar, leenden, fest, goda vänner, familj och så god mat förstås. Tänk inte på det utan njut av dagen är vårt råd så ge oss redskapen för att göra din dag oförglömlig.

 
Klicka här för att se menyn!

ring 073-0684093