3 RÄTTERS MENY

Vem vill tänka på maten?... alla gör det.

Var så säker på att Rosies Catering tänker åt dig! Vi ger er maten ni vill ha, maten som blir ihågkommen och maten som räcker till alla.
Tänk inte på det utan njut av dagen är vårt råd, så ge oss redskapen för att göra din dag oförglömlig.

Nedan finns ett exempel på meny, (ink moms) men tveka inte att kontakta oss med dina idéer!

Kontakta oss!

FÖRRÄTTER 83:- PER PERSON

Toast med skagen gjord på bohusräkor toppad med löjrom

Klassisk gubbröra på kavring med kompott på gräslök och rödlök

Laxcarpaccio på salladsbädd toppad med rostade pinjenötter och flagad parmesan samt ruccolaolja

Västerbottenpaj med rödlök, löjrom och gräddfil

Amerikansk ceasarsallad med kräftstjärtar

Mustig hummersoppa med oststänger

Norrlandstapas: renstek, röding, västerbottenpaj, tunnbrödssnurra med pepparotscreme

Serranoskinka med melonsallad och mangomarinerad mozzarella

Krispiga rödbetor med chevrécreme, ruccola, honungsrostade valnötter och balsamicosirap 

(inkl. moms)

VARMRÄTTER 195:- PER PERSON

Halstrad rödingfilé med hummerrisotto, färsk sparris och fylligt vitvinsskum

Färsk smörstekt rödspätta med vitlökskryddad champinjon- och räkkompott serveras med dillslungad potatis och örtcreme

Ugnsbakad laxfilé, rostade rotsaker och limsky serveras med mandelpotatispuré

Lax- och gäddquineller med krämig kräftsås serveras med grönsaksris

Lågtempererad oxfilé med en krämig potatisgratäng, sesamrostade grönsaker och madeirasky

Klassisk Biff Rydberg på oxfilé serveras med råäggula och senapscreme

Lammytterfilé med krämig svamprisotto, balsamicosky med färskpaprika och ört- och parmesanbakad tomat

Västerbottenfyllda fläskfilérullader med rotfruktspuré, astracancidersås, inlagd gurka och rårörda lingon

Örtkryddad kalvytterfilé med kantarellsås, löksauterad haricotsverts och potatiskaka

Gorgonzolafylld kalvschnitzel med skysås, rostad vitlök och ljummen tomatsallad

Parma och mozzarellabakad kycklingfilé med rökig chipotlesås och råstekt stråpotatis 

(inkl. moms)

DEsserter 69:- per person


Vit- och mörk chokladfyllda mintartletter toppade med säsongens bär

Cheesecake med sval halloncoulie

Vaniljpanacotta toppad med citrusmarinerade jordgubbar Cappucinopannacotta med knäckig physalis

Klassisk creme brulé

Läcker chokladkaka med lättvispad grädde

Varma hjortron med gammeldags vaniljglass och mandelflarn

4 sorters utvalda ostar med kex och säsongens marmelad 

(inkl. moms)

EXEMPEL PÅ MENY

FÖRRÄTT 
Västerbottenpaj toppad med sikrom serveras med sallad och handskalade räkor samt citronette

Ceviche på pilgrimsmussla, lax, räkor & mango

Sallad på ugnsbakade inlagda betor och ruccola serveras med fetaostcrème och hembakt pumpabröd

Breasola caprece med rostade pinjenötter och flagad parmesan samt tryfflad olja
83:-/p


VARMRÄTT
Lammytterfilé med selleripuré, rostad vitlökssky och grillad paprika samt potatis- och rotfruktsterrin smaksatt med chèvre

Helstekt oxfilé med ljummen butternutsallad serveras med hummerkalvsky med rostad vitlök

Hjortytterfilé Bourgogne med rödvinssås, kantareller, bacon och pärllök serveras med fransk potatisgratäng och grillad tomat

Poscherad röding med olivpicklade rotfrukter & skummad smörsås toppad med tryffelcremé
195:-/p


DESSERT
Äppletartelett med hasselnötter och vaniljcrème

Chokladfondant med  färska bär och coulis

Exotisk fruktsallad med pistagekaramell och Baileysgrädde

Smultronyoghurt med karamellsås ”dulce de leche” och rostad mandel
69:-/p